basecranio

Body And Soul Empowerment


Welkom
Behandeling
Jackeline
Tarieven
Contact


BehandelingIn het lichaam is elk weefsel omgeven door bindweefsel. Hierdoor zijn alle structuren direct of indirect met elkaar verbonden. Het bindweefsel geeft stevigheid en bescherming maar zorgt ook voor bewegelijkheid. Als de bewegelijkheid van het bindweefsel op een plek in het lichaam afneemt heeft dit gevolgen voor de bewegelijkheid van het lichaam als geheel. Hierdoor kan er op den duur een disbalans ontstaan wat uiteindelijk kan leiden tot klachten.

basecranioHet doel van de behandeling is om die plekken te behandelen waar de bewegelijkheid is afgenomen. Dit gebeurt door het gebruik van zachte manuele technieken. Hiermee verbetert zowel het lichamelijke als het geestelijke welzijn.

Klachten veroorzaakt door spanning of stress zoals hoofdpijn, nekpijn, oorsuizen, buikpijn, slecht slapen, onrust in je lijf en hoofd kunnen verholpen worden door mijn behandeling. Veel mensen met chronische klachten zoals migraine, gewrichtspijnen en vermoeidheid hebben baat bij de behandeling.

Daarnaast, als je een moment van algehele rust wilt en even tot jezelf wilt komen dan is dit bij uitstek de behandeling die je zoekt.

Als je je afvraagt of mijn behandeling je kan helpen, kun je altijd contact opnemen voor overleg.

Enkele reacties van patiŽnten:

Anja:
"door je behandeling is 2012 een bijzonder jaar voor mij geworden en heb ik grote stappen kunnen zetten. Bedankt!"

Karin:
"het is een hele bijzondere ervaring jouw behandeling. Na de behandeling ben ik heerlijk ontspannen en voel me meer mezelf."

Inge:
"door jouw behandeling kreeg mijn zoon meer rust in zijn hoofd. De oorzaak van zijn probleem is niet te verhelpen maar door de behandeling kon hij zich beter concentreren op school."

Anne:
"je behandelingen hebben me geholpen inzicht in mezelf te krijgen. Hierdoor kon ik keuzes maken die voor mij gezond zijn."

Paul:
"bedankt, door de behandeling wordt mijn zoon niet meer met buikpijn wakker in de nacht."